Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuk dikt jag skrev någon gång mitt i natten.


Blodad tand

Det är med stor sorg,
som jag ger er denna korg
Den innehåller varken blommor eller frukt
men känn under den, det är fukt.
Blev du röd?
Ja, din fru är död.
I korgen finns hennes hand.

Har du fått blodad tand?




Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande