Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra läppar

Jag har smörjt mina läppar idag
men de blev torra igen efter ett tag.
Är jag sjuk, är något fel?
Mina läppar spricker, jag är inte hel!
Jag är trasig hela jag
Min själ, den är inget undantag
Lämna in mig, jag måste repareras,
jag måste läka, helas och prepareras.
Jag är sjuk och kan inte sova
Jag vill verkligen bli frisk, det kan jag lova

Men då måste jag vara fri
Och det, det kan jag aldrig bli.




Bunden vers av Virvlande
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 21:37



Bookmark and Share


  Holgerhuva
Gillar hur du skriver om alldagliga saker som att smörja läpparna och sedan gör det till poesi :) vackert.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande