Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aj.


Som du inte är nu

Vi har varit här så många gånger förr
och jag är rädd
Jag vet att det skit
Jag vet att du inte kan ge mig
allt det där som jag vill ha

Ändå ligger jag och kramar om dig
Låtsas som att allt är bra
Torkar bort tårarna från min kind
Tränger bort alla tankar
Intalar mig själv att vi har kärlek

Jag vill få ett slut på det här
men är så fäst vid dig
Kan inte
Vill inte
Vill
Eller inte

Jag vill så gärna ha dig
Men inte så här
Jag vill inte ha något annat
Vill bara ha dig
Som du var förr
Som du inte är nu
Som du inte kan vara

Jag vill inte ha någonting




Fri vers (Fri form) av dunkar
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar