Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖNDERKNULLAD RÖV OCH UTSEENDEFIXERING ÄR OKEJ...?

Jag klär av mig litegrann
Sminkar på lite rouge
Putar med rumpan
Och går ut på stan

Möter en tant
Tänker jävla kärring
Va ful du är
Stick härifrån

Klistrar på mitt leende
När killarna går förbi
Och drar händerna genom håret
Sen blinkar jag sött

Går förbi H&M
Kollar upp mot modellbilderna
Det är så spännande
Men ändå dunkar det fruktansvärt i bröstet

Tar ett djupt andetag
Tänker att bara jag köper
De där underkläderna
Så blir jag nöjd

Ringer min kompis
Pratar om hur fula
Alla fjortisar är
Och vi är allt snygga och bra

Kommer hem igen
Mamma lagar mat
För det är ju
Så det ska va

Slänger igen dörren
Loggar in på datorn
Och läser det senaste
Om alla de kändisarna

Vem har förstorat brösten
Och vem har klätt sig fult
Vem är mest avklädd
Och vem har blivit lebb

Tänker att smal ska man va
Och en kille ska man ha
Tjocka är fula
Och smink det är bra

Bestämmer att gå hem
Till pojkvännen
Han kanske vill
Ta mig lite på brösten

Han öppnar dörren
Och jag går in på hans rum
Nakna tjejer på väggarna,
Ja det är helt normalt

Tjejerna sitter och står
På alla möjliga sätt
Ligger med rumpan upp i vädret
Ja det är helt okej

Min pojkvän drar ner mig på sängen
Trycker kuken mot min mun
Knullar mig i analen
Sedan är det slut

Innan jag går hem
Med gråten i min hals
Kollar jag runt omkring mig
Och önskar att jag vore som dom

För en tjej som inte vill ha
Sperma överallt
För en tjej som inte vill ha sex
Är inte lika bra

Lägger mig och ska sova
Gråter av rädsla och hat mot mig själv
För en tjej som jag
Är absolut inte bra




Fri vers av dunkar
Läst 677 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-02 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet
2012-07-25

  Bängel
Den där va skitbra, den är så rak och ärlig och skrämmande. Skrämmande att samhället faktiskt är så här sjuk, så här skruvat, galet och fixerat. Världen är så sjuk och så många förstår det inte. Du skriver så jävla bra, får fram så mycket så enkelt.
2009-09-03

  C.Degerfeldt
hmm typiskt jävla skitsamhället för ungdomar. fan alltså. det är sant det du skriver, för om någon tycker att denna text är brutal så är denne enbart blind för hur ungdomssamhället ser ut idag. jag är glad att jag inte går i högstadiet längre.

härligt skrivet där handlingen går framåt med sköna radbyten och stycken.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar