Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konversation genom poesi var ju en ny sak...


Vänta

Försöker dra i trådar utan resultat
Vill få fram ord och svar
men just nu kommer det bara hat

Vänta på mig och jag svarar dig
Någonstans någon gång
kommer allt ordna upp sig

Innan mitt sista rim är skrivet
vill jag bara säga:
ta mig aldrig för givet




Fri vers av dunkar
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar