Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon gång någonstans

Klockan 08:32
Nyvaken stad

Tanklösa själar
Snurrar förbi

Mannen med frukostmacka
Som smakar tandkräm och ost

Tanten på bänken
Med uppslitna skor

Ska någonstans

Alla ska
Någon gång någonstans




Fri vers av dunkar
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-03-22 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar