Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska aldrig mer få bränna mig

ett bloss till
och du var borta

- jag kan bara inte vara glad jämt

tystnaden fanns bara där

överröstade både dig och mig

- jag tror du förstår innerst inne
när du ser mig så här

ciggen föll ner på marken
pustade ut sitt sista andetag

och du gick hem




Fri vers (Fri form) av dunkar
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-25 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar