Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Aldrig har jag känt sådan abstinens
Förstår du att jag saknar dig med ens?
Så fort du lämnar mig och går
Känns det som att du öppnar ett sår.

Jag vill känna din värme, bara vara nära
som du skrev, kan vi låtsas vara kära?
Jag behöver dig i mitt liv
Saknaden skär som en kniv

Jag vet, jag låter desperat
Men det är inte bara prat
Jag är nästan beroende av ditt skratt
Du är en vän, en drog, en skatt!

Så fort jag ser dig vill jag dra fingrarna i ditt hår
Jag vågar inte alltid, trots att jag antagligen får.
Jag kan redan nu säga att du är min bästa vän
Det kommer fortsätta vara så, det har jag på känn

Den som förstår mig bäst är ju du.
Det enda jag ångrar är att jag inte hittat dig förrän nu.




Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 00:46



Bookmark and Share


  Holgerhuva
Alltså jag kan inte beskriva vad jag känner när jag läser... kommer bara på massa adjektiv, underbar fantastisk wow! men jag känner mycket mer än så...
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande