Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väl så att det inte går att undvika misstag


Misstag

Som om jag inte visste

levde jag på

Det var mitt stora misstag

Nu måste jag försöka hitta orsak

Jag vet att det inte går att sudda

Fast vad onödig tid och energi

Jag ville ju så mycket

Kanske kan jag nu få något gjort?




Fri vers av strid
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid
strid