Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man säger ju alltid att det man överlever gör en starkare


Bakom kan ljuset finnas

Den jag trodde var en vän

var ett misstag

när jag tog mig genom

ett nålsöga i livet

och alltid det var

Jävla skönt att få sova

ett stök var det att låta bli

och oron slog som en hammare i min kropp

Vara i nuet och kunna njuta

av ljusa rum var en främmande tanke

Med tiden kunde jag se rimmfrosten

och känna hur vintern släppte taget

och komma ut i en vårlängtan




Fri vers av strid
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid
strid