Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hämden ser vi gång på gång i tv


Hämd och tröst

Jag vet att naturen kan hämnas

Orkaner sliter sönder och dödar

Vulkaner bränner ned och dödar

Havet reser sig i jätte vågor river hela byar ut till havs och dödar

Men ändå så är det naturen som lindrar

Skog.hav fjäll, älvar och även berg av vulkaner har en vilande famn

I stor djup natur kan jag finna ro och tröst

Den skrämmer mig inte, den sjunger och tröstar

där inget annat kan hjälpa

Jag vet att hämnden från den är grym

ändå förlåter jag gärna




Fri vers av strid
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid
strid