Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har svårt att förstå hur en bit plast kan bli årets julklapp


Årets julklapp eller?

I år är det en spikmatta som ska ligga inslagen i ett paket
En bit plast med en massa små piggar
På den ska man lägga ner kroppen och må bra
Vet ni jag har svårt att tro på något under där på mattan
Jag drar nog helre på mig stövlar och jacka och jagar upplevelser i skogen
Där slår dofterna mot mig och ibland skrämer man upp nån skogsfågel
En termos och en hög med mackor får mig att känna ett välbefinnande
Tankarna vandrar tacksamt omkring i huvudet och jag kan se lite annorlunda på min tillvaro
Jag följer ett harrspår med ögonen runt en buske och ser gropen där han suttit och vilat
Ja du hare även du har haft en tanke stund här
Jag reser mig hivar upp ryggan och går hem med ännu en ny skogsupplevelse




Fri vers av strid
Läst 277 gånger
Publicerad 2009-12-14 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid
strid