Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hittat ett sätt att göra mig av med dåliga upplevelser eller?


Packåsnetransport

Jag köper mig en packåsna
Sen packar jag detta djur full av ångest och annan skit
Lurar åsnan ut på långväga resor
Och inte nog med det, jag lurar den att gå vilse
Denna åsna ska aldrig mer hitta tillbaka
Själv sitter jag kvar i min vrå och bara ler




Fri vers av strid
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strid
strid