Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"..och hennes hår färgades av solens lekande eldar. Rött var färgen, som blod och tårar. Hon kunde bara ana vad som väntade efter lögn."


En misantrops skrik på hjälp

Jag trodde en gång på symmetri
En vacker vision

En stad där alla fönster var för små
Så att ingen kan se ut


Jag såg dig en gång för länge sen
Obesvärat tom

Nu har du fyllt ditt liv med ljus
Och allt har blivit svart


Lys upp och du ska se sanningen

Gå in i mörkret och du ska glömma allt


Vartenda ord


Jag lovar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Emi the Visionary
Läst 607 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 03:30



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, denna tyckte jag om.
Du är duktig vännen, och du vet vart jag finns
om du behöver mig <3
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Emi the Visionary
Emi the Visionary