Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att skriva behöver man en musa Jag döljer mina sånger för dig Du förtjänar så mycket mer


Ett fall i tystnad

In i dimman

Mörk av röken som ligger tungt över sinnena mina

Tiotusen meter över molnen faller en sten
Skriker mot luften som strömmar förbi
Lämnar ett utdraget skri i natten


Ut mot ljuset

Något håller mig tillbaka

Stänger dörren till ett nästa rum
Försvinner så fort jag talar sanning
Jagar mig närmare avgrunden i min verklighet


Hoppet svävar fram

En vision om noll

Smärtfri från natt till natt


Förlåt om jag gjort allt svårt

Om allt jag säger är poesi
Är du varje ord på mina läppar




Fri vers av Emi the Visionary
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 23:15



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
De sista två raderna är helt underbara...knyter ihop texten så fint
2010-09-20

  ©Anniz
Nauuwwh!!!!
Så romantiskt :D

Älskar dina texer o ditt sätt att skriva <3
Kram Anniz <3
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Emi the Visionary
Emi the Visionary