Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt och Oförstörbar

Hon är en bild

Jag är ett ljud


Stannar kvar i bakgrundsljus

Fångar mig från att falla ur

En vriden sanning från vår verklighet

Faller i min ensamhet och sorg


Sommarsnö faller i månens sken

En annan del av ett annat år

Natten är ännu ljus

Trots att hon redan lämnat våra dagar


Jag är inte självständig

Gav henne mer framtid

Lät mina drömmar fastna

Där hennes ögon var


Jag är en man

Hon är min gud




Fri vers (Modernistisk dikt) av Emi the Visionary
Läst 570 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emi the Visionary
Emi the Visionary