Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor intravenöst

Ensam med frågor

Du ger mig inget svar


Tystnad och ångest

Du ger mig inget lugn


Sorg som kärlek

Du ger mig ändå inget svar



Försvinn från ytan jag lever på, smuts, ånga.
Man kan inte glömma en känsla etsad i musik och ord.

Du kan glömma allt vi gjort, stunder, minnen.
För du har aldrig lärt dig att älska något på riktigt.



Det är dags att gå




Fri vers av Emi the Visionary
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 23:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbar text och vilken härlig titel
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Emi the Visionary
Emi the Visionary