Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankegångar o funderingar


Alien VS. min hjärna

Sida mot sida.
Mjukt mot hårt.
Jag ser hur jag faller.
Längre och längre ner.
Snart jag inte ens ser toppen på berget.
Förut var det så att jag kunde bottna.
Nu får jag ingen luft.

Inget syre, ingen luft.
Det visade sig endast vara en bluff.




Fri vers av isa
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-02-25 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa
isa