Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont en stund men det går över

Jag ställer dig en fråga,
för att få veta sanningen.
Det kan jag inte neka.
Sanningen svider, ja ibland
gör den väldigt ont.

Det är bara sanningen från dig,
som kan få mig att lämna min
mask för någon sekund.
Jag bär den masken med glädje,
varför ska folk få veta att jag är
olycklig. Varför ska någon annan
än jag få veta vad som rör sig i
mitt hjärta?

Ibland är det skönt att ha någon att
dela med sig till, sina mörkaste
hemligheter.
Men då är det inte du, som senare
ska komma och dra ner mig med
sanningar.




Fri vers av isa
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 12:52



Bookmark and Share


  MikotoMinagi
Känner igen mig. ''Varför ska någon annan än jag få veta vad som rör sig i mitt hjärta?'' Så sant....
2010-02-26

    Ängel84
Så sant, så sant.. Att dela med sig till andra kan många gånger svida..
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

isa
isa