Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen i min spegel

Det finns en tjej i min spegeln
Jag undrar vem hon är.
Ibland tror jag att jag känner henne,
ibland önskar jag verkligen jag gjorde.
Det finns en berättelse i hennes ögon,
fullt med hemligheter, drömmar och tårfyllda farväl.
När hon ser tillbaka på mig,
kan jag lätt tala om att hennes hjärta är trasigt.

För flickan i min spegel
gråter ikväll och det finns inget jag kan berätta för henne
för att få henne att känna sig bättre.
Flickan i min spegel
gråter ikväll och orsaken,
det är något ingen någonsin kommer få veta.
Och jag önskar att det fanns något,
något jag kunde göra.

Om jag kunde,
skulle jag berätta för henne
"var inte rädd"
Den smärta som hon känner,
känslan av ensamhet kommer att blekna.
Så torka dina tårar och var säker.
Allt kommer att ordna sig.
När hon ser tillbaka på mig.
Jag vet ingenting verkligen fungerar så lätt.




Fri vers av isa
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-02-25 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa
isa