Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är kanske ingen dikt, det är mer klotter av mina tankar som gör att jag inte kan tänka klart längre.


Mina tankar nedskrivna

Jag är nervös, vad är det jag har gjort?
Dina blickar väcker känslor.
Jag plågade mig själv dagligen för att uppnå,
nu plågar jag mig själv ännu mer varje dag för att få tillbaka.

Jag är smal, ja visst.
Jag har bra betyg.
Jag har kompisar.
Jag har föräldrar.
Jag är kär.

Ja visst låter det bra.
Nu ska vi kolla här.

- Jag är för smal
- Jag har prestationsångest för att jag inte uppnår 17 MVG.
- Ja jag har kompisar, men inte många jag kan prata med.
- Mina föräldrar förstår inte, för att jag inte låter de förstå.
- Jag är kär, totalt kär. I någon jag inte borde vara kär i.

Det ända jag har kvar är en otrolig längtan.




Fri vers av isa
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa
isa