Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje litet ögonblick räknas.

Längtan till ett oförglömligt ögonblick kan göra det värt
att fortsätta kämpa.
Du räknar.
ett, två, tre
så är det inte för mig.
Jag snurrar och fortsätter andas.
Du fortsätter räkna.
niohundranittionio, ettusen, ettusenett, ettusentvå, ettusentre.

För dig är det var tredje
För mig är det var etttusentredje.
Är det värt det?





Dem små stunderna av ren och skär glädje?



"Absolut!"




Fri vers av isa
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-02-25 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa
isa