Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnet beskriver min längtan att åter få skriva och nu när inspirationen äntligen är tillbaka kommer mina ord förmodligen regna ner som regndroppar! Skönt att vara tillbaka på poeter! Kommentera gärna! /Madelene


Regndroppar

Längesedan
men en längtan efter regnet

JAG KÄNNER

Små små regndroppar blåa som bläck
nudda min kropp och

sakta
rinna

för att än en gång bilda små små pölar

eller en stor sjö?

Tårar? eller skratt...

Poängterar vikten av ärlighet
mot dig själv.

Här är jag!





Fri vers (Prosapoesi) av KLANG
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 05:00



Bookmark and Share


  aol
verkligen en fin betänkansvärd text,
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG