Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättklädd

jag är din nakna prinsessa
och jag njuter

varje sekund







Fri vers av KLANG
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-12 23:38



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG