Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

orden


ekar mellan väggarna


men dem rör mig inte i ryggen




Fri vers av KLANG
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 20:46



Bookmark and Share


  aol
bra kändes stark,
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG