Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Martin Schwartz!


Du Jag Vi Du Jag Vi Tillsammans

Varje dag jag får tillbringa med dig
Får känslorna att bli starkare hos mig

Med dig känns kärleken annorlunda
Jag behöver inte låtsas eller blunda

Du ger lyckan ett nytt perspektiv
Är så glad att du finns i mitt liv

Jag vet det finns dagar jag har svårt att visa dig
Är så glad att du inte tvivlar utan du förstår mig

Men det finns en sak jag verkligen vill du ska veta älskling

Jag vill vara din och älska dig
och
Jag vill att du ska vara min och älska mig!

Hand i hand mot en framtid tillsammans!




Fri vers av KLANG
Läst 606 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 23:28



Bookmark and Share


  aol
hoppas diktarjaget får svar, så berörande int skriftat
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG