Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är speciell


M

Du har ett sätt som fångar mig
Jag älskar närheten tillsammans med dig
Våra samtal där minuterna flyger förbi
Du och jag skapar vacker poesi
Jag önskar du såg vad jag ser
Du ser mina tårar trots att jag ler
Du tar min hand när jag vill vända om
Solskenet lyste upp mörkret den dagen du kom







Bunden vers (Rim) av KLANG
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 20:40



Bookmark and Share


  aol
ömt s vacker poesi,
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG