Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt samtal

mysig andhämtning
älskling?
somnade du?

jag tror du gjorde det
lägger på telefonen efter många timmar

ring mig när du vaknar så dricker vi morgonkaffe
tycker om dig




Fri vers av KLANG
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-17 03:29



Bookmark and Share


  aol
kraaam, fint
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG