Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens lust

Våren griper din hand
smärtsamt lockande
med gyllene ton
genom hoppet och ljuset
du upplever ruset
bortom dödsskuggans dal
du vid bord i sal
i glädje och lustan du skålar
med kvinnor som läpparna målar
i nyans för blick du ser
att kvinnan mittemot dig ler




Fri vers av hero40
Läst 705 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-14 17:59



Bookmark and Share


  aol
så vackert berörande medryckande skaldat
2011-01-12

  Leif Furstedt
Sprudlande vacker och medryckande glädje i en lättläst form.
2010-04-15

  Mats Henricson
Ett vackert och porlande ordflöde som ,intuitivt och trovärdigt , "målar upp" en skön tavla om våren ! Bokmärker !
2010-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Det gör sällan kvinnorna i min närhet, men det är en mousserande vårdikt du åstadkommit.
Välkommen tillbaka!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40