Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av saknad

Tårar faller i skuggan
av ditt nakna anlete
i mörka dalar
likt älvars brus
längs landsvägens
slingrande vägskäl
ur saknadens gråtmilda mörker
där finner jag ljuset
och fångar din livsnerv
i blodet som förenar oss
i evigheters evighet




Fri vers av hero40
Läst 635 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-26 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40