Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar utav blod

Andas på mig och
bedöva min rädsla
Som händer på upptäcktsfärd
till nya platser och vrår
Och ditt silkeslena hår
Som en smekning med vinden
när jag kysser dig på kinden
likt fuktig blommas längtan
till förening
vid porlande bäckens mynning
som tårar utav blod
i mylla och i jord




Fri vers av hero40
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40