Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Servitrisen

När jag dig såg en dag
På en krog
Så var det som jag förstod
att du var som en dröm
Som aldrig skulle bli sann
I mitt hjärtats famn
En sten i mitt bröst jag nu bär
Då kärleken till dig på mig tär
Då du försvinner som in i dimman
Min nakna själ förblindas
Av vemod och av sorg
Vid ensamhetens torg




Fri vers av hero40
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-04 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men tjänare!
Välkommen tillbaka!
Kul att se att du figurerar i spalterna igen.

Tänker på Lundells "Sommarns sista servitris"-
Vet precis hur du känner dig.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40