Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog i natten

Gunga glädje när kroppar
bär händer lockar och lår
i labyrintens skrymslen och vrår
När vulkanen i zenit står glödgad
genom passagens snåriga gång
sjunger den glädjens vårlika sång
för ögon som glitter i älskogens ritter
man lustan besitter




Fri vers av hero40
Läst 1277 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-07-27 20:31



Bookmark and Share


  aol
härligt skildrat av det ljuvligaste människan har
2009-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Glödhett stoff.
En levande skildring av något av det bästa livet har att ge.
2009-07-28

  ~Leonardo~
Glädjefullt skrivet om lusten...
2009-07-28

  Lasseman VIP
Ahh! vad jag tyckte om denna min vän, den får det att bubbla till i mitt inre och själen min slår volt .. applåder och broderkramar
2009-07-28

  Svartsilver
väldans så fint du skriver mannen! och vilket flyt i rimmen:)
2009-07-28

  Sturesdotter
lustfylld och med bilden till; en ypperlig kombination!
2009-07-28

  Aciom
En av dom bättre poeter på denna sida!
2009-07-27

  Lejonhjärtas poesi
Älskog med suveräna rim, alls intet nödrim utan bara dito av lust!
2009-07-27

  * Ammi *
ja sensuellt var ordet, och på rim dessutom
åsså en mkt snygg bild!
bravo!
2009-07-27

  sulimaa
Underbart sensuella rader som rinner som het lava...
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40