Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadeglad

var hon värd det eller jag kanske ska fråga henne om du var värd det
var det värt det nu när ni sitter där med facit

ärligt så vad var värst
ni älskade ju mig

båda två

men jag tänker inte hata er
jag vet att ni hatar er själva

så antagligen var det inte värt det?
och det känns ännu bättre

kalla mig skadeglad
för det är fan rätt ord


vill dock säga tack för att ni hjälpte varandra att visa mig hur falska ni är






Fri vers (Fri form) av KLANG
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 07:12



Bookmark and Share


  LassO
alltid något... :(
2010-04-16

  aol
träffade mitt ihjärtat,
bra när man upptäcker såna typer,
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG