Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knoppens längtan för ut den grönska som vi längtar till


Knopp se opp

Vår i skogen.

Det glittrar bland mossan utav nysmält snö
som omvandlats till blänkande vattendroppar.

Trädens knoppar blickar fram svulstiga i sin
längtan efter att få brytas upp.

Släppa fram bladen som trycker på för att
få komma ut.

Skrikande inuti höljet,,ljus,,näring,,,vill ut!

Så brister den,,möter droppar av nyfallet
regn...njuter...lycka..jag är framme igen!

Vem talar om vår,,,knoppen talar om liv...lev!




Fri vers av Greenleaves Karlsson
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greenleaves Karlsson