Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, en ung norrman, hans tillfälliga kvinna, en sommar i Bohuslän


En ung norrman

Norrmannen i den lilla träbåten
hon balettdansösen
som var min vän
den sommaren
och en bit in på hösten
som höll om honom
tröstade när han
ville ha henne i famnen
trots flickvännen
som han hade
hon som väntade
min vän berättade
att inget hände
den kvällen, den natten
när de låg i båten
och kramades, men hon
var kär och klippte
ut bilden, sparade
den i dagboken
en blond ung man
fångad i sittbrunnen
på sin båt av fotografen
på tidningen Bohuslänningen




Bunden vers (Rim) av Pia / Paisley
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-05-17 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig, en större berättelse tycker jag döljer sig mellan raderna.
2010-07-10

    ej medlem längre
En fin dikt på en fin dag. Hipp Hipp Hurra for Norge!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia / Paisley