Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens Dan Andersson-inspiration, direkt från vardagen.


Det du äger är ej ditt

Det du äger, är ej ditt
sa hon som blitt mitt allt
med bara ben och tofs i håret
hemma mitt i vardagsstöket
Hon besvor den lille vätten
som tagit strumpor i från tvätten
nu igen, för vilken gång i ordningen?
Vätten borde faktiskt veta
allt om strumpor som är udda
nu när han har tagit så många




Bunden vers (Rim) av Pia / Paisley
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-31 14:13



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Haha, jättebra! Så det är alltså vätten? Jag har alltid trott att det var tvättmaskinen som var så förtjust i strumpor.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Pia / Paisley