Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Littorinaffären i korthet för den som har permant semester från kvällstidningarna.


Littorinaffären

Det sägs att Littorin
lämnar politiken
för sina barn
och av hänsyn
till familjen
vårt politiska kotteri
bemöter honom med empati
medan människan på gatan
väser nåt om arbetslinjen
Någonstans i bakgrunden
hotar kvällspressen
med avslöjanden
och nu har det kommit
ut, Littorin har köpt
sex Anna fick 2000 spänn
redan i hallen av Littorin




Bunden vers (Rim) av Pia / Paisley
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-10 09:48



Bookmark and Share


    papillon
Nåja, en kvinna påstår att hon haft betalt sex för 4 år sedan med en man som hon inte visste vem det var, men som hon så småningom kommit fram till var Sven Otto Littorin. Identifieringen förefaller, om man vill uttrycka sig milt, inte direkt bergsäker. "Mesig och med grön slipover" stämmer väl in på de flesta miljöpartister.......
I alla händelser har hon nu övertygat sig tillräckligt mycket för att kontakta Aftonbladet vars jublande reporter konfronterar Littorin med anklagelserna, väl medveten om att ministern redan är halvvägs nere för räkning efter sin uppslitande vårdnadskonflikt.
Den intresserade åskådaren av allt detta undrar hur mycket Aftonbladet betalade för denna skandalösa läckerbit - något säger mig att det inte räckte med 2000 kronor denna gång.
2010-07-10

  Tini Tut
Det var ju bra för Anna, så får hon ju lite extrapengar.
Kram Tini Tut
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Pia / Paisley