Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, en liten bit ur verkligheten


En kärleksdikt

Han hade somnat
med hennes arm runt
sin kropp, hon låg vaken
stilla bredvid honom
kände att han
svettades på ryggen
visste att tiden
gick mot gryningen
tröttheten och huvudvärken
Hon var kär i honom
och höll honom i famnen
struntade i morgondagen




Bunden vers (Rim) av Pia / Paisley
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia / Paisley