Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slet allt itu

Du ställde en rad frågor,
utan att ha en vilja till att förstå.
Du satt bredvid mig,
men tillät dig inte att höra på.
Du höll i min hand,
men brydde dig inte ens om att du var en av de få.
Du iakttog mig hånfullt,
och det gjorde ont när du gjorde så.
Du lät mig ramla,
fast du visste att jag inte kunde på egna ben kunde stå.
Du bedrog mig med lögner,
jag trodde inte att du kunde vara så rå.
Och nu vill du ha min tillit tillbaka,
men det kommer aldrig att gå.




Fri vers av Suzze
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzze