Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig

Utan dig vill jag inte leva.
Utan dig kan jag inte leva.

Tack för att du finns.

Du är mina andetag.
Du är min luft.

Älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Suzze
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzze