Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill tro dig

Hon vill tro på varje ord hon hör.
Att hon är vacker, att hon duger, att hon inte förstör.
Hon vill gärna tro att det finns en sanning i din röst.
Att du inte lurar henne, att hon inte är någonting som betyder meningslöst.
Hon vill se dig i ögonen och hoppas att kunna se.
Att det inte finns några lögner, att du inte är en ond fe.
Hon försöker att tro er,
Men inne i hjärnan ekar det, det är lögner.
Så hon sluter ögonen och blundar hårt.
Fast hon tycker det är svårt.
Hon vandrar bort.
I tron att hon inte duger, att hon fick fel kort.
Hon suckar, hon gråter.
Men hon övar i speglen på hur sin mun ser ut när den ler.




Fri vers av Suzze
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-17 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzze