Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni hjälpte henne att trilla

Hon har blivit sviken,
ända sen hon var liten.

Ni gjorde henne illa,
Ja, ni hjälpte henne att trilla.

Hon kan inte hoppas längre,
tilliten försvann och ångesten för er blev större.

Ni ska vara en man ska se upp till,
tydligen är det det ni vill.

Hon försöker tro er,
tillit är det hon er emellanåt ger.

Ni tar henne inte på allvar,
hon är ju bara ett barn, hon läker.

Hon försöker på alla sätt,
men märker att det inte är lätt.

Ni går bara på det yttre,
och tror att det är bättre.

Hon struntar tillslut att samarbeta,
och då får ni inget längre veta.




Fri vers (Fri form) av Suzze
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-04 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzze