Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara en sommarromans

Hör du hennes ord,
nu när hon vågar visa sitt mod?
Lyssnar du på hennes röst,
nu när sommaren lider mot höst?
Ser du någonting i henne som är annorlunda,
eller står du bara och blundar?
Ser du inte att hon faktiskt vill ha dig,
Någonting inuti henne viskar "kom och ta mig".
Fattar du inte att hon vill ha något mer än en sommarromans?
Då kan du lika gärna gå någon annanstans.




Fri vers (Fri form) av Suzze
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzze