Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boråsvädret kan inte nå mig

Det var en sån där regndag den dagen också
en sån där dag med boråsväder
som vi skulle sagt där hemma
fast nej
vi har slutat anmärka på vädret hemma
det är liksom ingen ide

Precis som den där dagen var det ingen ide
och ingen tid var inne
Någon startade en blogg
Någon gick lös över youtube-klipp
och jag tänkte att man borde ta tag i allt

Någon grämde sig över en fotbollsmatch
Någon åt tacos i en förort till en tätort
och någon satt och kollade mina facebook-bilder
i smyg
idag igen

Det var en sån där regndag
en boråsväder dag och du satt där bredvid mig med en folköl
Jag låg på soffan och läste min pocketbok
kände mig fridfull fast kanske lite kåt också
det är ju ofta så nu för tiden

Ibland smattrade det till på rutan och vi kunde höra regnet utanför
å jag minns att jag tänkte att det blir nog inte mer än såhär
och jag var nöjd
trots att det var boråsväder utanför




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kim S.
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-23 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.