Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som för Linnros fast tvärtom

Han ville öppna fönstret och skrika ut
att han hade det bäst i världen
och det var tack vare mig
det sa han

Jag hade så svårt att tro att det var jag
som fick honom att vilja mer och våga allt
Jag hade så svårt att förstå
att när han valde bort
så var det inte mig
utan någon annan

Han sa att han väntat och letat en lång tid nu
men på fel ställen bland fel folk men plötsligt
så fanns jag där
som en pärla på Hilco ungefär

Jag hade så svårt att tro att det var min
Andreas Carlsson-mani som fick honom att le
Jag hade så svårt att tro att det var mig han sov med
den natten
fast jag var där
oj, vad jag var där

Han ville ringa sin syster och berätta vad som hänt
några veckor senare
men när han ringde henne en natt mitt i stan
sa han bara; Bög
och la på
Tåget kom och vi åkte hem till mig
Jag lät folk glo så mycket dom ville

Jag hade så svårt att tro att jag äntligen dög
och åt någon som han
Jag hade väldigt svårt att tro att vi var på riktigt
men det sa han att vi var
och jag tror på honom, ibland

Det gick en liten tid
sen fick jag ett sms där det stod Bara Du.
och jag förstod att jag måste skärpa mig
från och med nu
För jag blir aldrig densamma som förut

-Eller så är det just vad som hänt

Tack




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kim S.
Läst 388 gånger
Publicerad 2010-08-23 02:15



Bookmark and Share


  AliciaK
Jättebra skrivet !
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.