Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De talar om sommar och de talar om höst, mitt bröst. Längtar efter Dig. Dina andetag, bredvid Mig.


Min Kära.


Jag vill vara frimärket på ditt kuvert,
en snöflinga på tunga. Din.
Skrattet i halsen och tåren
på din kind.


Jag vill vara vårsolen genom
slarvigt fördragna gardiner.
Filten framför brasan
där du sitter och tinar.


Jag vill vara dansen till fåglars sång.
Sagan som berättades när vi var små,
en gång.













Fri vers av en blomma för dagen
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-25 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen