Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är akasha, den öppna himlen. "Varför blundar vi när vi ber ,när vi gråter ,när vi kysser ,när vi drömmer? För att det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat..."


Jag är allt, jag är ingenting.


Kan du höra ljudet av tystnaden?

Ljudet av ditt hjärta,
dina andetag

Blodet i dina ådror
pausen,mellanrummen

Kan du höra ljudet av energin,
kundalinin

längs ryggraden?


-

Kan du känna, värmen från en annan människa
som står dig nära

vinden i dina händer

regnet mot huden och solen i hjärtat?


-

DU ÄR allt, du är ingenting
Du är, den öppna himlen.




Fri vers av en blomma för dagen
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-30 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket klaffande o väl
2011-12-01

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen