Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte min kära,


för jag vill ha dig nära.
Så nära som det går och
jag känner såväl igen ditt självförakt. Men.

Snälla släpp in mig i dig för att
jag kommer aldrig lämna aldrig att gå.
Jag kommer att förstå, en dag.

Och Du,
Du har har ingen journal hos mig, Du
är bara Du med ett blankt papper. Du.
Fyll det med precis vad du vill vem, du vill vara.

Och jag ska älska dig för den du är idag
för det spelar ingen roll vem du var

igår.





Fri vers av en blomma för dagen
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-05 23:24



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Tankeväckande och finstämd. Applåd!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen