Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 09, en yttre och inre resa. En månad. 70 mil, cykel. 6okg packning. Milslånga uppförsbackar. Blod svett och tårar. Stanna stopp. Vila. Paus. Nedförsbackar, solsken. Vind i håret. Berg och djupa dalar. Barrskog. Tystnad. Insikter.


Himlarna faller sent i norrland, i maj.

När himlarna faller
i norrland
i maj

Över bergstoppar, djupa
dalar
Över gammelskog där
sagor berättas om natten

Viskar hon stillsamt
i sömnen i drömmen;



Tårar är nycklar till låsta dörrar.






Fri vers av en blomma för dagen
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 22:10



Bookmark and Share


    toner
Fint. tycker om bilden den skapar.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen